De auteurs

Ing.
Renco BakkerRenco Bakker is bedrijfskundige, met een achtergrond in de Werktuigbouwkunde. Hij begon zijn carriere bij de Nefkens automobielbedrijven en werkte vervolgens 8 jaar voor Berenschot, waarvan de laatste vijf jaar bij The Change Factory. In oktober 2005 richtte hij BPMConsult op.

Drs.
Willem SpronkWillem studeerde eerst Bedrijfskunde (HRM) en later Sociale Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn studie heeft hij een traineeship gevolgd bij verschillende zorginstellingen in de zorgsector waar hij zich voornamelijk heeft gericht op kwaliteitsborging en het in kaart brengen van werkprocessen.

Drs.
Rienke LabeurRienke studeerde organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens het laatste jaar van haar studie verdiepte zij zich in culturele diversiteit binnen organisaties. Voor BPMConsult is zij voornamelijk werkzaam binnen de sector onderwijs en gezondheidszorg.

Johnny van de Vliert
B ComJohnny van de Vliert haalde zijn bachelor of Commerce bij de Hogeschool Utrecht (HU FEM), waar hij actief was in diverse medezeg-genschapsgremia. Als consultant heeft hij diverse projecten begeleidt in zowel dienstverlening als productieomgeving. Zijn aandachtsgebieden zijn procesbesturing, proces- mapping en -analyse, en de simulatie Procesgame.

Drs.
Jan-Joost KroonJan-Joost Kroon heeft na zijn studie commerciƫle economie aan de Avans Hogeschool in Breda een masterstudie bedrijfskunde afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met als specialisatie 'Change management'. Hiervoor heeft Jan-Joost ervaring opgedaan in het bedrijf van Teun Hardjono.

Meer weten over BPMConsult?


bekijk onze websites...